Бижута Кулинан

Реклама

Златна висулка

Защита на личните данни

Поверителност и Защита на личните данни ...

Администратор и лице, отговорно за Защитата на личните данни е Бижутерско студио - Кулинан 96 ООД, ID104016362, Д.Дончев.

Необходимите данни, които ни предоставяте и съхраняваме са IP адрес, а при създаване на Регистрация от ваша страна още: Име, e-mail адрес, телефон.

Обработване на личните Ви данни: Обработваме Вашите лични данни за следните цели:

  • За да се свържем с Вас по Ваше запитване.
  • Ако сте поставили отметка в полето "Запишете се за e-mail новини." се съгласявате ако в бъдеще въведем изпращането на редовни информационни съобщения да Ви ги изпращаме на посоченият e-mail (В момента нямаме такава практика).
  • При липсата на отметка в "Запишете се за e-mail новини." имаме правото да Ви изпратим единично информационно съобщение.

Предоставяне на трети лица на личните Ви данни: Предоставяме Вашите лични данни в следните случаи и за следните цели:

  • При поискване от държавни институции в предвидените от закона случаи.
  • С цел показаване на реклами в сайта е възможно да използваме рекламни фирми, които са трети страни, за показването на реклами, когато посещавате уебсайта ни. Възможно е тези фирми да използват информация на база бисквитки (която не включва Вашето име, адрес, имейл адрес или телефонен номер) относно посещенията Ви на този и други уебсайтове с цел да показват реклами за стоки и услуги, които може да представляват интерес за Вас. Ако искате да получите повече информация за тази практика и да научите с какъв избор разполагате, за да не се използват тези данни от съответните рекламни фирми, кликнете тук.

Срок, промяна, заличаване на Вашите данни: Заличаване на Регистрацията Ви става след Ваше искане. Срокът, в който съхраняваме данните Ви е неопределен. По всяко време можете да поискате от нас промяна или заличаване на данните Ви чрез посочените начини за връзка.

  • Всички Ваши данни са защитени съобразно действащото законодателство.
  • Никаква информация, разменена по време на комуникацията между нас и Вас не може да бъде използвана за други цели, освен посочените.

 

Поверителност & Лични данни и Доставка & Плащане са неделима част от общите Условия за ползване на сайта.

Вашият IP адрес: 44.221.66.130
Copyright © 2024 Бижута Кулинан. Powered by Zen Cart
Златон с цветни камъни
Content