Бижута Кулинан

Реклама

Златна висулка

За нас и нашият уебсайт

КУЛИНАН 96 ООД

От създаването й през 1991 г. до днес, основната дейност на фирма Кулинан 96 ООД е производството и продажбата на златна бижутерия.

Магазин за бижута във Велико Търново

Актуалните дизайнерски решения, прецизната изработка, стиловото разнообразие на предлаганите изделия са основните фактори за дългогодишното й присъствие на пазара.
Кулинан 96 ООД произвежда и предлага висококачествена бижутерия - изделия от осемнадесет каратово злато и скъпоценни камъни (диаманти, сапфири, изумруди и рубини).

Бижутерско студио Кулинан

Колекцията на Кулинан 96 ООД, състояща се от пръстени, обици, гривни, висулки, колиета, комплекти, брошки, мъжки аксесоари, уникални модели от злато и много цветен емайл може да бъде закупена по цени на едро и дребно.

Показаните бижута в интернет страницата ни са само част от колекцията която произвеждаме и Ви предлагаме. В нашият магазин за златни бижута във Велико Търново, ще откриете още наши бижута - гривни, висулки, синджирчета, пръстени, обеци, брошки и др. Също така в магазина ни, освен бижута наше производство, Ви предлагаме и вносни златни бижута от Италия. Това е магазин за злато - в него не предлагаме сребърни бижута.

Посетете на място нашият златарски магазин!

Магазин за златна бижутерия

Диамантите и другите скъпоценни камъни са сертифицирани за качество от дипломиран в HDR Institute (Antverpen, Belgium), експерт - оценител.

Експерт оценител на диаманти

Златни бижута Кулинан Велико Търново

 

Изкупуваме злато!

Къде можете да продадете Вашите златни бижута във Велико Търново?
Изкупуване на злато - при нас можете да донесете Вашите стари златни бижута! Търговията на злато е динамична и цената му също - ще изкупим Вашето злато на актуалната цена!

 

Посетете ни на адрес: 

бул. В. Левски 21, Велико Търново

 

Вашият IP адрес: 44.210.149.205
Copyright © 2024 Бижута Кулинан. Powered by Zen Cart
Златон с цветни камъни
Content