Бижута Кулинан

Реклама

Златна висулка с камъчета за синджирче

Условия за ползване на уебстраницата

 

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА УЕБСТРАНИЦАТА

Важна информация, с която декларирате, че сте се запознали и съгласили:

    Интернет каталога предоставя информация за дейността на Бижутерско студио Кулинан и запознава посетителя с изработваните и предлагани от студиото бижута!

     Към момента, уебстраницата функционира единствено като каталог и не предлага възможността за подаването на онлайн поръчка. При проявен интерес към даден продукт можете да се свържете с нас чрез посочените начини за връзка на съответната страница Контакт.

    Изложените в Каталога артикули не е задължително да бъдат придружени с информация относно тяхната цена или наличност в студиото. 

    Собственик на Уебстраницата е Кулинан 96 ООД, ID104016362 с адрес: гр. В.Търново, ул. „Васил Левски", №21.

    Приемаме, че при посещението си в уебстраницата ни и използването й, няма по никакъв начин да я използвате по злонамерен начин, причинявайки вреда на нас или трети лица. Не поемаме никаква отговорност за вреди, нанесени на Вас или трети лица вследствие от посещението Ви в интернет страницата ни. Информация, разменена в резултат на комуникацията между нас и клиента, не може да се използва във вреда на нито един от двамата, или трети лица. Не поемаме отговорност при злонамерени вмешателства в съдържанието на този сайт или за технически грешки.

 

Доставка и Връщане и Поверителност и Лични данни са част от общите Условия за ползване на магазина.

 

Копирането на текстов и снимков материал за продуктите е забранено!

Вашият IP адрес: 44.200.171.156
Copyright © 2023 Бижута Кулинан. Powered by Zen Cart
Content